Ga aan de slag bij Buitink Technology., bekijk de vacatures

Buitink Technology is een dynamisch en innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en montage van producten gemaakt van zeildoek, folies en technisch textiel. Denk hierbij aan luchtkussendaken, opblaasbare kunstobjecten, textiele gevels, hefkussens en spanplafonds. Ongeveer 70% van de gemaakte producten wordt (indirect) geëxporteerd.

Binnen Buitink Technology zijn klantgerichtheid, kwaliteitsgerichtheid, service gerichtheid, zelfstandigheid, pro-actief handelen en initiatiefrijk dé kerncompetenties. De manier van samenwerken is: “met elkaar, de schouders eronder en doen wat we hebben afgesproken”.

Wat anderen vertellen

Jofrey - Buitink Technology - 1ste zeilmaker en leermeester
"Bij Buitink Technology werk je met leuke en gezellige collega's aan unieke diverse projecten. Dit maakt het werk erg afwisselend en leuk."
Maike - Buitink Technology - Office Manager
"Werken bij Buitink Technology is behalve leuk ook leerzaam en erg interessant. Het proces van ontwikkeling tot vervaardigen van producten gemaakt van technisch textiel, zowel voor de industrie,  de architectuur en de kunst, vindt allemaal plaats in ons bedrijf in Duiven. Er hangt een goede werksfeer en dankzij de leuke collega's is geen dag hetzelfde en is het nooit saai."
Jan van de Weerd - Buitink Technology - International Business and Sales Development
"Samen werken aan innovatieve oplossingen voor nationale en internationale opdrachtgevers, geeft mij iedere dag opnieuw weer veel positieve energie".