Nieuws
Gepubliceerd: 03-09-2019

#Vrijmiko – Ferro Techniek

Kom jij vrijdagmiddag bij Ferro Techniek op de koffie?

Ferro Techniek werd opgericht in 1933 en is uitgegroeid van een bedrijf dat de lokale witgoedindustrie bedient tot een toonaangevende speler op het gebied van porseleinemaille. Ferro Techniek BV richt zich op vier verschillende bedrijfsdomeinen: • Algemene emaillering; • Dikke filmverwarming; • Onderdelen van de warmtewisselaar; • Emailleren van roestvrijstaal. Het succes op deze gebieden is gebaseerd op innovatie, R & D en engineering. Dit omvat investeringen in milieuvriendelijke technologie zoals energie-efficiënte verwarming, van wieg tot graf en het gebruik van schone materialen. Het hoofdkantoor van Ferro Techniek bevindt zich in Gaanderen en een tweede productiesite bevindt zich in Boedapest, Hongarije. Ferro Techniek maakt deel uit van de Otter Controls Group, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk.

Chantal en Team Engineering nodigen je van harte uit voor de open middag! Dit is je kans om een kijkje in de keuken te nemen van Ferro Techniek.

Zij is van 14.00 tot 17.00 uur aanwezig en vertelt jou graag meer over het werken als Mechanical Engineer. Tevens is er de mogelijkheid voor een kijkje in de productie!

Adres: Bremstraat 1 te Gaanderen. Ziet Chantal jullie daar?