Nieuws
Gepubliceerd: 02-10-2019

Vitaliteit

Fitte, energieke bevlogen medewerkers, dat wil toch elke werkgever? Hoe zorgen we hier nu voor? We weten allemaal dat bewegen belangrijk is, maar doen we het ook of ploffen we liever op de bank na een lange werkdag? Zo nu en dan sporten of bewegen zorgt niet alleen voor een gezonde levensstijl, maar ook voor ontspanning.

Bij Fongers & Fongers werken we op een sportieve, persoonlijke en vernieuwende manier. Wij vinden het belangrijk om bezig te zijn met sport en gezondheid. Modern werkgeverschap en flexibel werken gaan hier hand in hand. Elke werkweek trappen wij af met een gezamenlijke bootcampsessie, onder leiding van een instructeur. Ook nemen we graag deel aan lokale evenementen met een sport- of spelelement. Zo hebben Annette en Tessa onlangs weer meegedaan aan de BOER’N Drek Run in Nieuw-Wehl.

Dit najaar lanceren wij in samenwerking met Seppworks en BAX advocaten een nieuwe beweging voor bedrijven in de Achterhoek: ‘Fitste bedrijf van De Achterhoek’. Ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in organisaties. Praktisch, toegankelijk met lef en met oog op de toekomst. Geen alledaagse netwerkclub, maar een community van professionals met een missie: meer fitte medewerkers op de werkvloer, een inspiratiebron zijn voor andere bedrijven en altijd opzoek naar andere Achterhoekse bedrijven die met ons mee willen doen.

Wil je vast meer weten over dit onderwerp of de eerste bijeenkomst van 7 november a.s.? Neem een kijkje op www.fbda.nl of neem contact op met Tessa Smeenk (06-86861788).