Nieuws
Gepubliceerd: 17-12-2020

Terugblik 2020

We kunnen wel stellen dat 2020 voor iedereen in de boeken gaat als een bijzonder jaar. Covid-19 gooide zowel zakelijk als privé voor velen roet in het eten. Ons ondernemerschap wordt bijzonder op de proef gesteld, we zien creativiteit ontstaan en mensen die elkaar de hand reiken.

In ons vakgebied ontstonden dit jaar in een rap tempo interessante ontwikkelingen Thuiswerken, online meetings, sollicitatiegesprekken via Teams, online onboarden van nieuwe medewerkers en leidinggeven op afstand. Bij vragen over deze thema’s en hoe optimaal in te richten staan we jullie graag terzijde.

Ons geluk was en is dat we ons team altijd veel vrijheid en eigen verantwoording hebben gegeven. Thuiswerken, flexibel werken is niets nieuws en zolang we maar een goed netwerk hebben kunnen we ons werk overal uitvoeren. Wel is het een feit dat uitgerekend recruiters gek zijn op netwerken, bedrijven bezoeken en persoonlijk contact hebben ipv van achter een beeldscherm. Zo heeft dus elk bedrijf zijn eigen uitdagingen momenteel.

In september konden we gelukkig nog live in de DRU een bijeenkomst voor Het Fitste Bedrijf van De Achterhoek met aangepaste maatregelen organiseren. Vitaliteit binnen een bedrijf heeft zeker in deze periode een warme belangstelling van de ondernemers. Volgend jaar volgen uiteraard nieuwe (online?) sessies.  De Achterhoek Business Challenge vond dit jaar niet plaats ivm Covid echter ook dit hopen we volgend jaar weer op te kunnen pakken.

In onze vorige nieuwsbrief noemden we al dat onze vacaturepagina’s een nieuwe look en feel hebben gekregen. Zo hebben we inmiddels ook onze nieuwe executive search en interim pagina gelanceerd. Een onderdeel waarin we ons al jaren sterk vertegenwoordigen maar op deze wijze met een eigen look en feel mooier in de markt kunnen zetten.

Wij willen je bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking in het afgelopen jaar. Namens Team Fongers & Fongers wensen we je fijne feestdagen en nog meer dan ooit een gezond 2021!