Nieuws
Gepubliceerd: 22-03-2019

Stand out from the crowd

  • Be clearly better than or noticeably different from ordinary people or things.
  • ‘to be successful we need to stand out from the crowd’

(Oxford Dictionay)

Wil je slechts een vacature plaatsen of laten zien wat voor een geweldige opdrachtgevers je hebt? Dat was één van de redenen om onze nieuwe website te lanceren. Het feit dat wij onze opdrachtgevers zo uniek en fantastisch vinden dat we ze de ruimte willen geven om zich op onze website op een platform te kunnen presenteren richting (latent) werkzoekenden.

Op onze website en onze social media komen natuurlijk heel veel kandidaten samen die niet exact weten wat voor bedrijven ze in de Achterhoek kunnen vinden en onze dienstverlening graag aangrijpen om zich goed te oriënteren op een vervolgstap.

Het volgende traditionele vacatureoverzicht dat op veel sites wordt gehanteerd is voor een kandidaat natuurlijk niet erg inspirerend:

  • Projectengineer voor engineeringskantoor Jansen, Groenlo
  • Salesengineer voor machinebouwer Pietersen, Zevenaar
  • Calculator/werkvoorbereider voor machinebedrijf Gerritsen, Lichtenvoorde

Weinig kans dat een kandidaat enthousiast jouw vacature hiertussen zal aanklikken. Dat wordt meer een lucky shot waarbij je concurreert met tenminste nog 25 andere bedrijven in de regio. Toch is dit nog steeds de wijze waarop veel vacaturesites en recruitmentkantoren de vacatures van jouw bedrijf zullen presenteren.

Om dit te doorbreken hebben onze opdrachtgevers de ruimte gekregen om een eigen pagina in te richten op onze website. Hier kunnen zij al hun vacatures presenteren maar bijvoorbeeld hun ook vacaturevideo presenteren, hun bedrijfscultuur, missie, strategie, projecten etc. etc. maw een eigen look & feel zodat ze niet ondersneeuwen in de massa van vacatures.

En met succes. Kandidaten reageren enthousiast en komen langs om meer te horen over deze mooie opdrachtgevers en wat de mogelijkheden hier zijn.

Wil jij ook met ons samenwerken en een pagina voor jouw bedrijf en vacatures of meer advies over een vacaturevideo of employerbranding? Wij komen graag langs om hierover verder te praten in een persoonlijk gesprek!

Jonneke Fongers