Blog
Gepubliceerd: 23-03-2020

Onderzoek samen met ons jouw carrière pad!

Er zijn momenten dat je de tijd neemt om na te denken over waar je staat in het leven. Op dit moment is de wereld om ons heen abrupt tot stilstand gekomen. 2 weken terug konden we nog alles doen, waren we continue bereikbaar en stonden de agenda’s vol met afspraken, vakanties en etentjes.

Nu alles onzeker is ga je nadenken over de belangrijkere zaken. Wat doet er nu echt toe? Een moment waarop je wellicht ook bewust nadenkt over je loopbaan, je werk/privé balans. Wat wil ik nu echt, wat geeft voldoening? Wat als? Bedenk eens wat je het liefst doet in je vrije tijd of wat zou je doen als geld geen rol speelt? Zou je dan willen werken in een creatief beroep of in het onderwijs of de techniek?

Om je te helpen na te denken over het vervolg van je carrière bieden wij je een carrièreonderzoek aan van Thomas International gecombineerd met een telefonisch adviesgesprek met 1 van de loopbaanmanagers van Fongers & Fongers. Dit tegen een kostprijs van 145 euro.

Werk moet plezier en energie geven. Fongers & Fongers denkt hierin graag met je mee. Neem contact hierover op met ons per e-mail op info@fongersenfongers.nl o.v.v.loopbaanmanagement.