Blog
Gepubliceerd: 26-03-2020

Niet happy in je job? Of wil je heel iets anders? Maar wat dan? En hoé dan?

Wij bieden je de kans om samen met ons online jouw carrière pad te onderzoeken, zodat je straks de juiste richting kunt kiezen. Juist nu!
Wat is belangrijk? Wat wil ik echt, waar ben ik goed in en wat geeft voldoening? Om je te helpen na te denken over je loopbaan en richting te kunnen bepalen bieden wij je een online carrière onderzoek aan, gecombineerd met een telefonisch adviesgesprek met 1 van de loopbaanmanagers van Fongers & Fongers.
 
Het online carrière onderzoek is een onderdeel van het gerenommeerde Thomas International, wereldwijd marktleider in analyses voor iedere fase in je loopbaan. De tests van Thomas International worden gebruikt door ruim 32000 toonaangevende bedrijven wereldwijd.
 
Wat kan ik verwachten?
Je krijgt van ons een e-mail met een link voor een online vragenlijst. Het invullen duurt zo’n 10 minuten. Vervolgens ontvang je een digitale uitwerking met heldere informatie en bruikbare richtlijnen.
Hoe ziet dat er dan uit? Bekijk hier een fictief voorbeeld:
 
Vervolgens plannen we samen met jou een telefonisch moment van 60 minuten in om de uitwerking samen door te nemen en je van advies te voorzien.
Het totaalpakket kunnen we aanbieden tegen een kostprijs van 145,- euro. Meer weten of aanmelden?
Neem contact met ons op via o.v.v. ‘loopbaanmanagement’
 
The comeback is always stronger than the setback – Harsh Sonkar –