Nieuws
Gepubliceerd: 26-06-2019

Let’s go sabbatical!

Let’s go sabbatical! Vanaf 1 juli ben ik 3 maanden vrij! Geïnspireerd door zuslief en het motto dat ik graag nastreef: You Only Live Once en daarbij moet je niet altijd te lang nadenken. No Guts, No Glory. Wel wat vragen uit mijn omgeving: Kan dat wel? Waarom? En Fongers en Fongers dan? En wat ga je doen? Nou heel makkelijk. Ja dat kan. Gewoon doen. Zakelijk? Heb ik het beste team dat iemand zich kan wensen en als je denkt dat je onmisbaar bent? Think again. Het moeilijkste deel is echter: Wat ga ik doen? Over 1,5 week is het zover. 3 maanden volledige vrijheid. Ik ga intern om mijn Franse taal op te vijzelen om dat vervolgens in de praktijk te brengen, ik ga onze zoon Don, Barcelona laten zien, ik ga kijken of ik mij nog kan vervelen, ik ga opstaan in de ochtend wetende dat ik mijn dag volledig vrij in kan vullen met vrienden, familie, sporten etc. En vanaf 1 oktober als het buiten koud wordt kom ik boordevol ideeën en inspiratie weer terug. En nu? Voelt het alsof ik net afgestudeerd ben en een eindeloze zomer tegemoet ga maar dit keer wel met auto en zonder vakantiebaantje 🙂