Nieuws
Gepubliceerd: 21-03-2019

Kom werken bij A&M Impact!

Vanaf september vorig jaar is Stefan het sportieve team van a&m impact komen versterken! Stefan is een ervaren back-end webdeveloper en is een kei in PHP en SQL. Als kleine jongen kreeg Stefan eens een artikel over HTML en CSS van zijn vader, zo is zijn passie voor programmeren ontstaan. Eerst hobbymatig en na zijn studie is hij gestart in Amsterdam, vervolgens heeft hij nog een tijdje gewerkt en gewoond in omgeving Arnhem en vanaf vorig jaar is hij teruggekeerd naar zijn roots in de Achterhoek.

“Als ik voor mij zelf spreek vind ik dit wel heel fijn, een kwartiertje rijden vanaf huis en weer dichter bij familie en vrienden. Het reizen ging mij steeds meer tegen staan. In de Achterhoek voel ik me toch meer thuis, ben hier natuurlijk ook opgegroeid. “

Hoe ziet jouw rol er binnen a&m impact uit?

“Ik vind het erg leuk om aan een groter project te werken, op dit moment ben ik veel bezig met het sociaal portaal, een intranet dat in de zorg wordt ingezet. Een rode draad maar daarnaast toch de afwisseling met andere websites waar ik Plugin-ontwikkelingen voor maak en met klanten om tafel om de technische inhoud door te spreken. Ik werk voornamelijk in PHP en SQL.  De Frontenders zijn voor de opmaak, HTML en CSS. In het verleden heb ik HTML en CSS er wel bij gedaan maar ik vind het prettig om te kunnen focussen en alleen backend code te schrijven. Elke ochtend hebben we kort overleg bij het scrumboard, even overleggen met elkaar wat je aan het doen bent, en dat je weet waar iedereen mee bezig is. Samen met elkaar werken aan mooie projecten!

Wat maakt het werk zo leuk?

“De afwisseling maakt het werk erg leuk, nieuwe dingen leren en ontdekken. Je zit hier nooit stil! Er is ruimte om te leren bij a&m, het afgelopen half jaar ben ik voornamelijk bezig geweest met het ontdekken van het Craft CMS en het implementeren van API-koppelingen. Ook kennen wij Pizza-avonden, dit zijn avonden voor continue kennisontwikkeling.  We brainstormen dan over een thema en vaak komt er ook een spreker. Verder hebben we flexibele werktijden en flexwerkplekken, we kunnen werken aan een bureau maar ik kan ook met mijn MacBook op de Fatboy loungebank ploffen.”

Wat voor een bedrijf is a&m impact?

“Een open bedrijf, nuchter, een makkelijke manier van communiceren met elkaar en vooral mooie dingen willen maken! Daarnaast is het een heel sportief bedrijf, inmiddels ben ik ook getraind tafeltennisser! Ben je niet sportief aangelegd, dan word je dat wel bij a&m. Elke maand hebben we een bootcamptraining en komende maand lopen we een Mudrun in Nijmegen met ons team. Als tegenhanger sluiten we iedere donderdag af met een domibo! Ik zie mezelf zeker over 5 jaar nog wel bij a&m impact werken, ik vind het gewoon leuk wat ik doe!”