Nieuws
Gepubliceerd: 16-03-2020

#FLATTHECURVE

In navolging van de laatste berichtgeving omtrent het coronavirus en door de overheid gestelde maatregelen, zijn wij genoodzaakt om onze voorzorgsmaatregelen die we afgelopen vrijdag hebben opgesteld, verder aan te scherpen. De gezondheid en veiligheid van onze opdrachtgevers, kandidaten en onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. Daarom volgen wij de adviezen van het RIVM en de WHO om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

We zijn en blijven met Fongers & Fongers geopend. Echter om op een veilige en klantvriendelijke manier onze dienstverlening te kunnen blijven uitvoeren en jullie van dienst te kunnen blijven zijn, werken wij vanaf vandaag vanuit huis.

Door gebruik te maken van onze mobile phones, apps en widgets blijven wij 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor jullie en dankzij de nieuwe media kunnen we alle gesprekken door laten gaan.

VOORZORGSMAATREGELEN KANDIDATEN

Heb jij een bestaande afspraak staan met ons? Jouw consultant neemt contact met je op. De afspraken gaan gewoon door, alleen dan telefonisch of via whatsapp video.

Heb je een sollicitatiegesprek staan bij één van onze opdrachtgevers? Deze gaan gewoon door echter dan via video. Mocht dit anders zijn, dan bellen we je direct op.

Vragen of hulp nodig? Wij zijn er voor jullie op info@fongersenfongers.nl of

0315-397500

VOORZORGSMAATREGELEN OPDRACHTGEVERS

Wij beperken op dit moment bedrijfsbezoeken & ontvangst van klanten tot het noodzakelijke. Waar nodig doen we afspraken via Skype, Video WhatsApp of telefonisch. We verzoeken dringend de sollicitatiegesprekken met onze kandidaten zo min mogelijk ‘live’ te laten doorgaan en dit te laten verlopen via video-calls. Uiteraard kunnen wij faciliteren in het opzetten van video-calls.

Vragen of hulp nodig? Wij zijn er voor jullie op info@fongersenfongers.nl of

0315-397500. We zullen dat doen wat in onze macht ligt om anderen bij te staan en te helpen.

Team Fongers & Fongers