Blog
Gepubliceerd: 07-04-2020

Fit for the future

Vorig jaar besloten we als Fongers & Fongers onze diensten te verbreden met loopbaanmanagement, outplacement en interim opdrachten. In 2021 bestaan we als kantoor 20 jaar. We hebben kandidaten zien groeien van schoolverlater tot manager of interim kracht. Met deze kandidaten hadden we gesprekken over de toekomst. Hoe ze hun doel konden bereiken en welke stappen ze het beste konden zetten. Van daaruit ontstond de gedachte om deze activiteiten, naast recruitment, professioneel in de markt te zetten. Op deze wijze kunnen we ondernemers nog beter ondersteunen bij het optimaliseren van hun menselijk kapitaal. Voor meer info: https://bit.ly/2Xf7F2W.

Ook voor jou als ondernemer of manager kan deze periode een moment zijn om te bezinnen en de tijd die je nu hebt te gebruiken om de skills van je team te verbeteren, je proces te optimaliseren of ideeën waar je al een tijdje mee speelt te concretiseren.

Er is werk aan de winkel. Wij staan klaar met kennis, advies en informatie om jou en jouw team in deze tijd van snelle veranderingen verder te helpen. Heb je vragen of wil je eens sparren? Neem dan contact op met ons op: 0315-397500