Nieuws
Gepubliceerd: 30-09-2019

Een PPA-professional erbij in team Fongers & Fongers!

 Fongers & Fongers is licentiehouder van de Persoonlijke Profiel Analyses (PPA) van Thomas International. Thomas International is sinds 35 jaar toonaangevend in de ontwikkeling van assessments.

Onlangs heeft onze collega Laura deelgenomen aan de PPA Certificatie training die ze met een positief resultaat heeft behaald. Naast collega’s Jonneke en Diana mag zij zich toevoegen aan de Thomas International PPA-professionals!

Wat houdt dit voor werkzoekenden en bedrijven in? De PPA-assessment geeft nauwkeurig inzicht in het werkgedrag van jou of je werknemers. Deze beantwoordt vragen als: wat zijn je sterke punten en waar ben je minder goed in? Hoe communiceer je? Ben je een zelfstarter? Wat drijft je?

Aan de hand van het doel van het assessment kiezen we de test die het meest geschikt is. Een greep uit de verschillende mogelijke testen zijn: werkgedrag identificeren, functieprofiel bepalen, leervermogen meten, sterktes en zwaktes van een team bepalen en teamwerking analyseren.

Heb je interesse in een assessment of wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en/of tarieven?  Neem gerust contact met ons op 0315-397500.