Nieuws
Gepubliceerd: 11-09-2017

DEELNAME TALENTENTUIN DRU 24 NOVEMBER 2017

De jaarlijkse Achterhoekse Talententuin vindt dit jaar plaats op 24 november. De Talententuin heeft als doel om (Achterhoekse) jonge talenten te verbinden met de mooie innovatieve bedrijven en organisaties uit de Achterhoek. Door deze bedrijven zichtbaar te maken op de Talententuin kunnen we jongeren verrassen met de carrièremogelijkheden in de Achterhoek. De Talententuin stimuleert de match tussen jongeren en het bedrijfsleven.

De Talententuin is geen traditionele carrièrebeurs. Interactie is het sleutelwoord voor een succesvolle Talententuin. Jongeren maken kennis met innovatie. Er zijn leuke sprekers, workshops en afsluitend een netwerkborrel.

Om aansluiting te houden met de nieuwe generatie Toptalenten is ons team van Fongers & Fongers op deze dag actief aanwezig! Heeft u als onze opdrachtgever een mooie afstudeeropdracht of stageplek beschikbaar? Deze brengen we die dag graag voor u onder de aandacht van deze aankomende toppers. Stageplekken of afstudeeropdrachten kunt u sturen aan onze collega Annette Bolk op Annette@fongersenfongers.nl

Talententuin 2017