Blog
Gepubliceerd: 04-04-2019

Candidate Targeting

Dat klinkt wellicht wat vreemd, maar vormt sinds een aantal jaren de basis van het succes van Fongers & Fongers. Nee, we liggen niet elke vrijdag in een ambush om onze kandidaten te belagen als een soort Indiana Jones. Ons team van recruiters zet echter gerichte data en software in om naast actief werkzoekenden ook de groep latent werkzoekenden te bereiken.

Internettechnologie is volwassen geworden. Wij hebben onze recruitmentmethodes op de nieuwe werkelijkheid aangepast en maken veelvuldig gebruik van data en internet. Slimme software die gebruikmaakt van algoritmes optimaliseert onze vacatureteksten. Google Analytics geeft aan waar onze kandidaten in geïnteresseerd zijn en onze recruitment software maakt inzichtelijk waar op internet onze potentiële kandidaten zich kunnen bevinden.”

Door te werken met data weet je welke kanalen het beste werken voor jouw vacatures en kun je de nieuwsgierigheid opwekken van kandidaten voor jouw opdrachtgevers met een helder en onderbouwd verhaal.

Daarnaast zetten wij heel gericht Social Media in. Door onze branding, een goede mix van nieuwsberichten en leuke feiten weten we kandidaten aan ons te binden en loyaliteit te kweken voor onze regio & onze vacatures. Voor Google is optimale content via de juiste kanalen essentieel voor het bereiken van je doelgroep. We vertalen vacatures in goede teksten, vacature video’s en blogs.

Candidate Targeting, data, software en marketing vormt de basis van ons werk als recruiter, echter persoonlijke aandacht, vertrouwen en een eerlijk verhaal is essentieel voor een kandidaat om samen met ons te kijken naar een volgende stap in zijn of haar carrière.

Heb je interesse? Dan kom ik graag in contact met jou! 06-86858258 / laura@fongersenfongers.nl