Outplacement

Als werkgever wil je het beste voor je werknemers ook als dit betekent dat jullie niet meer samen zullen gaan werken.

Naast recruitment biedt Fongers en Fongers ook outplacementtrajecten aan. We staan bekend om onze persoonlijke benadering, ons sterke (online) netwerk gecombineerd met een uitstekende kennis van de vacaturemarkt en personal branding. Jouw medewerker gaat met een persoonlijke coach aan het werk om te ontdekken waar hij zij/hij nu echt energie van krijgt, wat goed past en wat er nog te leren valt. Daarnaast helpen we met presentatie, voorbereiding van gesprekken en feedback.

Dit alles om een passende functie te vinden en zo weer een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in de samenleving. Door een goed outplacementtraject aan te bieden blijft jouw medewerker ambassadeur voor je organisatie en kijk je samen met plezier en voldoening naar de toekomst.

Meer weten? Klik rechts op de pagina voor de volledige brochure of bel ons op 0315-397500.

Download onze brochure

Benieuwd geworden naar meer informatie over outplacement? Wij hebben een brochure voor je samengesteld met alle informatie.

Benieuwd geworden?

Zit jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw droombaan niet tussen het actuele vacatureaanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een open sollicitatie voor alle mogelijkheden in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Dan kunnen we samen kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en de best passende functie voor jou vinden.

Fongers en Fongers, taking you further!

Een groot netwerk, dát werkt!

Wij hebben intensieve contacten met veel prachtige bedrijven die bijvoorbeeld gevestigd zijn in Arnhem, Duiven, Doesburg, Zevenaar, Doetinchem, Groenlo, Varsseveld, Aalten en Lichtenvoorde. We weten precies wat er bij onze opdrachtgevers speelt, zodat we altijd de best passende vacature en match voor jou kunnen vinden.

Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst! Ook die verborgen vacature die je anders nooit online gezien had. Misschien hebben we wel jouw cv op ons netvlies en kun jij binnenkort aan de slag in je nieuwe functie, bijvoorbeeld als engineer, planner of online marketeer. Bekijk vooral onze actuele vacatures om te kijken of jouw droombaan ertussen staat.