Loopbaanmanagent

Loopbaanmanagement, Reskilling is enorm belangrijk. Denk aan een bedrijf als Amazon. Zij kijken hoe ze hun eigen medewerkers, die hun cultuur en systemen al begrijpen, zo kunnen inzetten dat ze effectiever zijn en besteden daarom enorm veel geld aan het reskillen van hun mensen. Dat is een kans die ze pakken en die in 2030 steeds belangrijker wordt.

Om kennis en talent te houden in je bedrijf is het essentieel om te kijken of je je team optimaal inzet. Dit voorkomt uitstroom van goede mensen naar andere bedrijven en medewerkers houden plezier en uitdaging in het werk. In een loopbaanmanagement traject van Fongers en Fongers gaan we met jouw medewerkers kijken hoe zij hun toekomst zien. Wat willen ze bereiken? Hoe zien zij de verdeling tussen privé en werk? Wat hebben ze nodig om hun doel te bereiken? Hoe kunnen ze hun talent nog beter inzetten in het team?

Hier kunnen bijvoorbeeld aanbevelingen uit voort komen zoals extra opleiding, verbetering van de communicatieve of managementvaardigheden, time management etc.. Op deze wijze voorkom je uitstroom van goede mensen en  benut je optimaal het potentieel van je team.

Interesse? Neem contact op met Jonneke Fongers

Optimaal inzetten van je team

Om je huidige team optimaal in te zetten, nu en in de toekomst, is het belangrijk om te zien waar de kwaliteiten en de ambities van je medewerkers liggen en wat het potentieel is. Speel je hier niet tijdig op in dan kan het zijn dat een medewerker zijn of haar talent niet volledig kan inzetten en de ambitie bij een ander bedrijf waar zal gaan maken.

Een F&F loopbaanmanager

Door middel van een assessment, gesprekken met een loopbaanmanager kunnen de talenten en ambities van een medewerker in kaart worden gebracht en effectief worden ingezet in jouw organisatie. Resultaat? Medewerkers voelen zich erkend en hebben zichtbaar weer plezier in het werk.

Download onze brochure

Benieuwd geworden naar meer informatie over loopbaanmanagement? Wij hebben een brochure voor je samengesteld met alle informatie.

Verder lezen? Download hier de pdf.

Zit jouw vacature er niet tussen?

Staat jouw droombaan niet tussen het actuele vacatureaanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op of stuur een open sollicitatie voor alle mogelijkheden in de regio Achterhoek, Liemers en omstreken. Dan kunnen we samen kijken naar jouw wensen en mogelijkheden en de best passende functie voor jou vinden.

Fongers en Fongers, taking you further!

Een groot netwerk, dát werkt!

Wij hebben intensieve contacten met veel prachtige bedrijven die bijvoorbeeld gevestigd zijn in Arnhem, Duiven, Doesburg, Zevenaar, Doetinchem, Groenlo, Varsseveld, Aalten en Lichtenvoorde. We weten precies wat er bij onze opdrachtgevers speelt, zodat we altijd de best passende vacature en match voor jou kunnen vinden.

Komt er een vacature vrij? Dan horen wij dat als eerst! Ook die verborgen vacature die je anders nooit online gezien had. Misschien hebben we wel jouw cv op ons netvlies en kun jij binnenkort aan de slag in je nieuwe functie, bijvoorbeeld als engineer, planner of online marketeer. Bekijk vooral onze actuele vacatures om te kijken of jouw droombaan ertussen staat.