Ga aan de slag bij Arendsen Plaatwerk BV, bekijk de vacatures

Arendsen Plaatwerk is een veelzijdig toeleverancier binnen het metaalsegment, goed geoutilleerd en gehuisvest in een modern pand op industrieterrein “De Rieze” in Ulft. Arendsen is gespecialiseerd in het knippen, ponsen, lasersnijden, buigen, kanten, lassen en assembleren van metaalproducten.
Haar producten, in diverse materiaalsoorten, klein of groot van formaat, enkel of in serie, vinden haar weg naar tal van marktsegmenten; gevel-, staal-, machinebouwers, magazijn- en interieurinrichters, transport, voedings-, milieu- en installatiesector.

"Voor Arendsen Plaatwerk heeft Fongers & Fongers haar waarde inmiddels bewezen. Ons team is de afgelopen jaren uitgebreid met waardevolle collega's die ons helpen onze ambities en groei te bewerkstelligen. De verwachting is dat we nog vaker een beroep doen op de expertise van Fongers & Fongers."
Michel Ruesink | Commercieel/financieel directeur

Wat anderen vertellen

Kay Berendsen - Arendsen Plaatwerk - Hoofd werkvoorbereider
"De ruimte én middelen krijgen om de industrie 4.0 toekomst van Arendsen Plaatwerk BV mede vorm te mogen geven. Dit geeft veel motivatie waardoor ik met passie iedere dag naar mijn werk ga."