Ga aan de slag bij Arbor Media, bekijk de vacatures

Al meer dan 25 jaar is Arbor Media BV een leider in softwareontwikkeling voor audio- en videotoepassingen. Vanaf het begin hebben zij zich gericht op het leveren van oplossingen die de verwachtingen van de klanten overtreffen. Ze combineren hun jarenlange expertise met gedetailleerde input van klanten om herhaaldelijk innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen te creëren. Tegenwoordig is Arbor Media de Europese marktleider in services voor opnemen en streamen van vergaderingen.

Hun toegewijde team van professionals brengt kennis en ervaring op het gebied van audiovideotechnologie, streaming media en ICT-technologie op tafel. Een gevarieerd klantenbestand, waaronder grote bedrijven en overheidsorganisaties, stelt een hoge lat voor Arbor Media. Met hun feedback, input en eisen kunnen ze de kwaliteit en functionaliteit van de producten keer op keer verbeteren.

“Het werven en selecteren van nieuwe mensen verzorgen we ook zelf. Momenteel zit de arbeidsmarkt zo in elkaar dat we op een advertentie in de krant bruikbare sollicitaties ontvangen. De situatie is anders voor het vervullen van onze IT vacatures voor onder andere software engineers en support engineers. Deze mensen zijn moeilijk te vinden en daarom maken we eigenlijk altijd gebruik van de expertise van Fongers & Fongers. Zij zijn uitstekend ingevoerd in de Achterhoekse arbeidsmarkt en komen sneller dan dat wij dat zelf kunnen met een geschikte kandidaat. Voor ons levert deze uitbesteding een enorme tijdwinst op en biedt meer zekerheid dat de vacature op korte termijn ingevuld wordt. Mijn contact met de Fongers & Fongers dames is persoonlijk. Ze reageren altijd vlot en zijn professioneel. Bovendien houden ze ons goed op de hoogte over de voortgang van hun zoektocht. Hun inzet levert kandidaten op die passen bij onze organisatie en dat is minder vanzelfsprekend dan dat ’t misschien lijkt.”
Karina Kreeftenberg | Manager Operations