Ga aan de slag bij Althea Group, bekijk de vacatures

Althea Nederland B.V. verzorgt sinds 1994 het onderhoud van flexibele endoscopen en starre optieken voor Nederlandse ziekenhuizen en ziekenhuizen in andere Europese landen. Binnen de Althea Group, waarvan Althea Nederland sinds 2005 deel uitmaakt, wordt samengewerkt met vestigingen in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Polen.

Binnen het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit en de communicatielijnen zijn kort. Gedrevenheid is een belangrijk kenmerk van de organisatie, waar totaal 27 personen werkzaam zijn.

Meer weten? www.althea-group.com/nl/

Wat anderen vertellen

Elsa - Althea Group - Administratie
"Ik ben bij Althea begonnen als Customer Service medewerker en ben nu al weer bijna 10 jaar verantwoordelijk voor de administratie. Korte lijnen, gevarieerd werk, veel zelfstandigheid en ruimte om jezelf breed te ontwikkelen. In deze technische omgeving met fijne collega’s en interessante klanten wereldwijd is geen dag hetzelfde."
Gerard - Althea Group - Buitendienst medewerker
"Ik werk nu ruim 5 jaar als buitendienstmedewerker voor Althea Nederland. Er is dagelijks contact met de collega’s in Didam en ook met de technici als we samen inspecties doen in de ziekenhuizen. We maken dan lange dagen, maar de sfeer is uitstekend en het geeft voldoening als alles weer op orde is. Ondanks het feit dat ik door mijn vorige baan al goed bekend was met de ziekenhuiswereld, was er veel nieuws te leren over endoscopische apparatuur. Het is mooi om te zien dat we zulke kleine en complexe apparatuur kunnen repareren en ik vertel onze klanten daar graag over. Door de verscheidenheid aan taken en de input van onze klanten blijft het werk afwisselend."
Gerrit - Althea Group - Techniek
"Toen ik vanuit een technische functie in een ziekenhuis bij Althea Nederland begon, waren we met z’n zessen. Nu – 26 jaar later – hebben we samen een mooi bedrijf opgebouwd met inmiddels 27 collega’s. Het werk is nog steeds afwisselend door een mooie mix van hoogwaardige techniek, veel interactie met onze klanten en een team goede technici met hart voor kwaliteit en dus ook voor de patiënten die een endoscopische ingreep ondergaan. De wisselwerking tussen onze kennis en de kennis van de medewerkers van diverse afdelingen in het ziekenhuis zorgt ervoor dat we van elkaar blijven leren. Dit schept een band en vertrouwen en dat is volgens mij de basis voor de langdurige relaties die we met de ziekenhuizen hebben."